Zwangere vrouw gedumpt en achtergelaten met grote schulden – dan ziet ze iets in de oven en opent ze hem

Het had een goed jaar moeten zijn.

Amanda en haar man zouden eindelijk ouders worden na drie jaar lang te hebben geprobeerd een kind te krijgen – en het was eindelijk tijd om naar dat droomhuis te gaan waar het paar de afgelopen twee jaar voor had gespaard.

Maar op een dag veranderde alles.

Amanda uit Sydney, Australië, was 36 weken zwanger, en zij en haar man waren net naar hun droomhuis verhuisd – toen haar echtgenoot plotseling, uit het niets, aankondigde dat hij haar zou verlaten.

Het sloeg in als een bom.

“Het grootste was gewoon de schok. Want het was niet echt wat we hadden gepland of wat ik had gepland. Het is heel moeilijk, “vertelde Amanda aan KIIS 1065.

Door al het geld dat ze in hun huis hadden geïnvesteerd, bleef een zwangere Amanda met een berg schulden achter.

De droom was geweest om in hun nieuwe huis te wonen en het kind samen groot te brengen – maar dat alles viel in duigen.

Maar net toen alles hopeloos leek, kreeg een radiostation in Sydney te horen hoe het zat was met Amanda’s hartverscheurende situatie.

De producenten besloten onmiddellijk dat ze wilden helpen – en nodigden Amanda uit in hun studio.

“Toen we over Amanda’s verhaal hoorden, moesten we haar een ‘Giveback’ geven die ze nooit zou vergeten,” schreef radiostation KIIS 1065 op YouTube.

Amanda wist niet goed wat ze moest verwachten.

Ze vragen haar snel om naar het tv-scherm te kijken. Daar kon ze een bekend huis zien – het eigen huis. Binnen had de radioploeg haar gevuld met heel veel genereuze geschenken om haar door deze moeilijke tijden heen te helpen. Het grootste geschenk van allemaal? In de oven…

Bekijk de onderstaande clip om te zien wat het radiostation deed voor Amanda.

Bron:nl.newsner.com
.