Zwarte vegen op je witte muur? Met deze handige tip- verwijder je het binnen 2 seconden…

Witte muren in je interieur is een veilige keuze, omdat het ruimer, frisser en schoner oogt.

Niet heel gek dus dat veel mensen er ook voor kiezen om witte muurverf op de muren schilderen. Er is echter wel één nadeel aan het hebben van witte muren: zwarte vegen. Je ontkomt er niet aan, want eenmaal met een meubelstuk langs de muur of in de hal met de jassen schurend tegen de witte muren zorgen al voor deze zwarte vegen.

GELUKKIG IS ER EEN SIMPELE TRUC WAARBIJ JE JE WITTE MUREN WEER SCHOON KRIJGT..

2 seconden
Een zwarte veeg op een witte muur is snel gemaakt. Misschien heb je wel nét alle muren wit geverfd voor de verhuizing en gaat het bij het inladen van alle meubelen helemaal mis. Zonde! Want deze zwarte vegen blijf je altijd goed zien op de witte ondergrond. Wat nou als wij je vertellen dat je deze vegen binnen 2 seconden van je muur kan verwijderen? Het enige dat je nodig hebt is een bal.

Een bal
We horen je denken: een bal?! Ja echt! En niet zomaar een bal, maar een tennisbal gaat je helpen om deze lelijke zwarte vegen van je witte muren te halen. Heb je nog een nieuwe tennisbal voor de hond in huis liggen of gebruik je een tennisbal in de wasmachine wanneer je donzen producten wast? Veeg dan met deze tennisbal dan ook direct een aantal keer over de zwarte vegen op de muur. Het klinkt als een wonder, maar je zwarte vegen zullen echt als sneeuw voor de zon verdwijnen!