Zijn ouders haten zijn talent. Maar ogenblikken later doet magiër iedereen uit z’n stoel springen.

Als je nog niet naar America’s Got Talent bekijkt, is het nu tijd om daarmee te beginnen. We hebben elk seizoen gezien en we kunnen je zeggen dat het talent dit jaar nog indrukwekkender is dan normaal. America’s Got Talent bracht ons al verbluffende acts, maar de show van dit jaar stelt ons het ene briljante optreden na het andere voor. Het is allemaal prachtig, maar het zal extra moeilijk zijn om een winnaar te kiezen.

De show probeert zoveel mogelijk variëteit te brengen. Uiteraard zijn er de zangers, die altijd briljant zijn, maar dit jaar zijn er ook heel andere performers. Er zijn dansers, gymnasten en comedians. En dan zijn er de magiërs en de goochelaars. Elke act moet de goedkeuring van de jury krijgen om in de finale te geraken, en in het verleden hadden magiërs er al wel eens moeite mee om de kritische juryleden te overtuigen.

Hoewel het publiek doorgaans wel onder de indruk is van de trucs, hebben de juryleden het allemaal al gezien en vinden hun acts ouderwets. Velen beschouwen deze podiumkunst als met uitsterven bedreigd. Maar een duo Franse broers, identieke tweelingen, slaagden erin om de magie modern leven in te blazen. Meer nog, ze slaagden erin om de voltallige jury te imponeren.

Aanvankelijk stelde slechts een broer zich voor, en werden we in de waan gelaten dat er slechts een deelnemer zou zijn. Zijn identieke tweelingbroer verschijnt even later in de show en ze verrassen iedereen met hun moderne magie – een combinatie van mysterie en de hedendaagse technologie.

Bekijk hun verbluffende auditie hieronder en vergeet niet om dit te DELEN met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: MetaSpoon