Ze werd gepest op school, daarom gaat ze nu Door het leven als “echte Barbie met grootste borsten van Duitsland”

Ze vond zichzelf vroeger nooit heel erg mooi en werd vaak gepest. Daarom besloot de Duitse Paris Herms eenmaal ze er het geld voor had, te transformeren in een levende pop. “Ik wil er perfect uitzien”, is haar motivatie voor die plastic look, en die perfectie heeft haar al een flinke duit gekost.

Paris Herms is 27 en onderging ondertussen onder meer al drie borstvergrotingen en een neus- en lipcorrectie. Haar borsten wegen nu elk 2 kilogram, goed voor een cupmaat 80L. “Het is altijd mijn droom geweest om mijn borsten naar de twee kilo te brengen”, vertelt Herms aan de Britse krant The Sun.

“Toen ik wakker werd na de operatie,voelde ik me extreem gelukkig. Ik was super blij en heel tevreden dat het achter mij lag en dat ik eindelijk bereikt had wat ik wilde.”

“Ik hou van grote borsten omdat ze vrouwelijkheid vertegenwoordigen, wat ik geweldig vind. Ik zou hetzelfde hebben gedaan zelfs al waren mijn borsten niet de grootste.” Want daar is ze wel stellig van overtuigd, dat ze nu de grootste borsten van Duitsland heeft.

“Ik ben echt heel gelukkig met mijn lichaam zoals het nu is. Het tegendeel van wat ik in het verleden voelde”, aldus Herms. “Ik was nooit erg mooi en werd vaak gepest. Ik zie er graag uit als een pop omdat ik er perfect wil uitzien.”

En hoewel haar ‘plastic perfectie’ haar honderdduizenden volgers heeft opgeleverd op Instagram, krijgt ook zij te maken met de onvermijdelijke critici. “De meningen van anderen over mijn looks variëren. Sommigen vinden het goed, anderen niet, wat natuurlijk begrijpelijk is, want iedereen heeft een ander ideaal wanneer het over schoonheid gaat”, vertelt Paris daarover.

“Desondanks krijg ik wel veel steun. Van mijn grootmoeder, bijvoorbeeld, ook al is zij ook niet blij met hoe ik eruitzie.” Paris woont bij haar grootmoeder, die haar zelfs na de derde borstvergroting nog heeft verzorgd en die de eerste borstvergroting van haar dochter zelfs bekostigde. “Ik ben het niet eens met alle operaties die Paris heeft laten doen, maar dit is hoe ze zichzelf wil uitdrukken. Dat komt omdat ze gepest werd en ze er nu anders wil uitzien dan ze vroeger deed.”

Bron:nieuwsblad.be