Wauw, wat is de 18-jarige dochter van John Travolta mooi

Ella Bleu Travolta, dochter van Kelly Preston en John Travolta, is geen klein meisje meer. Ze is met haar 18 jaar inmiddels een jonge vrouw en heeft zonder twijfel de knappe looks van zowel haar vader als moeder geërfd.

Daddy’s girl

De tiener leidt een rustig bestaan buiten de spotlights en wordt maar zelden gespot. In 2013 verscheen ze voor het laatst op de rode loper met haar ouders voor de première van de film Killing Season. Maar wacht eens even… Het lijkt erop dat ze nu toch in de voetsporen van haar vader treedt.

Rolletje

Nadat ze eerder al rollen te pakken had in de film The Life and Death of John Gotti en Old Dogs, schittert ze nu opnieuw en ook nog eens met haar vader op het witte doek. “Eerste dag van de opnames met mijn dochter Ella Bleu voor de film Poison Rose“, schrijft de acteur bij het kiekje.

Bijbaantjes

Vergis je niet, het acteren wordt haar niet zomaar in de schoot geworpen. John en Kelly hebben er altijd voor gezorgd dat Ella niet verwend werd, zo bleek uit een eerder interview. De brunette liet toen weten dat ze naast haar tv-klusjes ook drie bijbaantjes had.

Niet alleen Ella is in de loop der jaren veel veranderd, ook vader John is een dagje ouder geworden. Onlangs werd hij op de gevoelige plaat vastgelegd en de kans is groot dat je hem niet meer herkent.

Bron: Grazia Beeld: Instagram, Getty

.