Wanneer batterijen van de rolstoel van deze vrouw plat zijn, duwt vreemde haar de hele weg naar huis.

Velen onder ons zullen beweren dat ze altijd bereid zijn om een vreemde in nood te helpen. Maar wat als het zover is, grijpen we dan echt de kans om iemand een handje toe te steken? Bieden we hulp aan die vreemde die in de supermarkt enkele euro’s tekort komt? Staan we onze plaats altijd af aan die bejaarde heer of dame?

Of kijken we de andere kant op, en doen we alsof we niets gezien hebben?

Een man genaamd Bilal Quintyne koos ervoor om op te staan en het verschil te maken voor iemand. Eerder dan de gemakkelijke weg te kiezen en iemand om hulp te bellen, stak Quintyne zelf de handen uit de mouwen.

En zijn eenvoudig vriendelijk gebaar ging helemaal viraal. Maar hij speelde niet de barmhartige Samaritaan voor likes en shares op de sociale madia.

Nee, Quintyne wilde gewoon het goede doen. “Wanneer God je om hulp vraagt, word je verondersteld om te helpen. Punt”, zei hij in een Facebookvideo.

Wat deed Quintyne dan om zoveel aandacht te krijgen? Hij hielp eenvoudigweg een gestrande vrouw in een defecte rolstoel.

Kijk hieronder hoe hij haar duwt en helemaal naar huis brengt, veilig en wel. Een grote man met een groot hart. Hij nam enkele minuten de tijd, maar die tijd maakte een groot verschil.

DEEL dit bericht om je medemens tot goede daden aan te sporen!

Bron en afbeeldingen: Western Journal