Vrouw vindt een achtergelaten koffer in het park. Als ze erin kijkt, ontdekt ze iets bizars

Je zou wellicht niet veel denken bij een achtergelaten koffer langs de kant van de weg. Je zou wellicht denken dat een nietsvermoedende reiziger zijn bagage verloor. Je denkt er geen twee keer over na. Sara Baumer zag een versleten koffer toen ze een wandelingetje maakte.

Maar de koffer lag niet langs de kant van de weg, maar midden in een park. Zelfs dan dacht Sara er niet echt over na – maar dan hoorde ze geluidjes uit de koffer komen! Toen ze het opende vond ze 12 kleine, zwarte katjes!

Iemand had de katjes gewoon gedumpt. Ze kregen al een doodstraf nog voor ze goed en wel geboren waren.

Sara bracht hen meteen naar de dierenarts. Naast het feit dat ze hongerig en dorstig waren, en vlooien hadden, waren ze best in goede gezondheid.

Gelukkig was Sara precies op het juiste ogenblik op de juiste plaats. Wie weet wat er met hen gebeurd zou zijn, moest ze hen niet horen huilen hebben?

Helaas werd het monster dat de katjes achterliet nooit gevonden. De dierenarts zorgde ervoor dat alle katjes een liefdevolle thuis vonden.

Als je op zoek bent naar een huisdier adopteer er dan alsjeblieft eentje. Er wachten in onze asielen zoveel dieren op een nieuwe thuis.

Het is echt de moeite waard. Ik redde drie honden uit het asiel, en elk van hen is nu een volwaardig familielid. Ik kan me geen leven zonder hen voorstellen!

DEEL deze hartverwarmende redding met je vrienden!

.