Vrouw stelt haar levensechte eenhoorn voor. En zowel kinderen als volwassenen kunnen er geen genoeg van krijgen.

De mythologische, veelkleurige eenhoorn maakt al eeuwenlang deel uit van onze verbeelding. Eenhoorns zijn een symbool van goddelijkheid en mogelijkheden. Het dier is betoverend mooi en majestueus en ook een symbool van trots. Maar tegenwoordig zijn ze nog meer kleurrijk en trendy geworden! Ze worden overal vermeld, van ijsjes tot koffie, en zelfs zwembadattributen in de vorm van eenhoorns kunnen niet ontbreken.

Sinds kort kunnen deze magische dieren ook buiten het televisiescherm gezien worden. Wie zou er niet eens oog in oog met een eenhoorn willen staan? Dat is het idee achter “Pampered Ponies” in Worcester, Engeland, waar eenhoorns heel erg echt zijn.

Emily Woolley leidt de boerderij en legt uit hoe ze de pony’s met de grootste zorg en respect tot eenhoorns transformeert. Haar pony’s zijn allemaal wit, dus het perfecte doek voor een beetje kleur. Emily gebruikt uiteraard niet-toxische verf op de staarten en de manen van de dieren. Het product is ontworpen om op dieren te gebruiken, dus het is veilig en doet hen op geen enkele manier pijn. En wauw, het is inderdaad fleurig!

De pony’s genieten zelfs van het pamperen, en de families die langskomen voor een ritje zijn dol op het idee! Beeld je eens in om je kleinkinderen voor hun volgende verjaardag mee naartoe te nemen?

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: MetaSpoon