Video: Slimme honden bevrijden klein kindje uit kinderkamer.

De twee Golden Retrievers “Bleu” en “Colby” zijn de lievelingen van hun baasjes, Chris en Nina Cardinal uit Phoenix in Arizona (VS) – en sinds de familie hun kleine dochter Chloe kreeg, zijn ze ook de beste babysitters.

Hoewel Colby de baby meteen als een “mensenpuppy” adopteerde, was Blue aanvankelijk een beetje terughoudender. Maar zodra hij ontdekte dat de kleine Chloe ervan hield om over zijn vacht te strelen, veroverde ze ook zijn hart. Sindsdien zijn de drie onafscheidelijk.

Maar nu ontdekten de trotse ouders dat hun viervoeters niet alleen trouwe beschermers zijn, maar dat ze het kind ook medeplichtig maken aan hun jacht op lekkernijen.

Op een ochtend merkten ze dat de 15 maanden oude in de kinderkamer was en dat het kleine kind nog niet groot genoeg was om de klink naar beneden te drukken. Gelukkig hadden Chris en Nina bewakingscamera’s in hun huis die alles registreerden wat er met het kind gebeurde.

Toen ze de videobeelden bekeken om erachter te komen hoe Chloe uit haar kamer ontsnapt was, barstten ze in lachen uit.

Waarom de twee viervoeters hun menselijke zusje uit de kamer bevrijden? Dat is heel eenvoudig. Chloe is namelijk altijd erg gul met hondenkoekjes – en geeft hen veel meer dan de volwassenen hen zouden geven! Die ochtend hadden ze geen zin om te wachten totdat hun ouders zouden opstaan, dus besloten ze het kleintje in hun snode plannen te betrekken.

Chris en Nina wisten al wel dat hun honden slim waren, maar zo slim? Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit met iedereen met een hart voor honden!

Bron en afbeeldingen: The Dodo