Verloren hond had eigenaar al 7 maanden niet gezien wanneer camera’s tranentrekkend moment filmen waarop ze hem voor het eerst herkent.

Zoals alle dierenliefhebbers weten, zijn onze viervoetige vrienden een onderdeel van de familie. Wanneer ze pijn hebben, voelen wij dat ook. En wanneer er iets verkeerd loopt, geven we onszelf de schuld. Een hondeneigenaar uit Texas in de VS leerde deze les op de harde manier toen zijn Duitse herder genaamd Dora plotseling vermist raakte.

De eigenaar van de hond genoot van zijn feestdag op 4 juli toen hij plotseling besefte dat zijn prachtige hond verdwenen was. Dora was opgeschrikt door het vuurwerk en was over het hek gesprongen. Haar eigenaar zocht de hele buurt onvermoeibaar af, maar tevergeefs. Hoewel ze een microchip had, raakte hij na verloop van enkele weken ontmoedigd.

Het was pas na een onverwacht telefoontje van een hondenasiel zeven maanden later dat alles veranderde. Dora was gevonden als straathond, maar dankzij haar microchip konden ze haar eigenaar contacteren en hen herenigen.

Camera’s in het asiel legden het tranentrekkende moment vast. Het ogenblik dat Dora de Duitse herder haar baasje herkent, is ronduit hartverwarmend.

Vergeet niet om dit bericht te DELEN met elke hondenliefhebber die je kent!

Bron en afbeeldingen: ShareTap