Pijnlijk date-ongeval: Brandweer moet vrouw uit het toilet bevrijden.

Een afspraakje met een vreemde kan snel een pijnlijke aangelegenheid worden – zeker wanneer je maagkrampen of darmproblemen krijgt.

Daar kan Liam Smyth uit Bristol in Engeland een spectaculair verhaal over vertellen: de 24-jarige had in zijn woning een dame uitgenodigd die hij via de populaire datingapp Tinder had leren kennen.

Alles verliep goed totdat zijn date even naar het toilet moest. Toen ze terugkeerde, ontvouwde er zich een drama.

Er was een ongelukje gebeurd, bekende ze in paniek aan Liam. Om een of andere reden kon ze haar ontlasting niet doorspoelen. Omdat ze haar “zootje” niet zomaar wilde achterlaten, zocht ze haar toevlucht tot een wanhopige oplossing: ze gooide haar uitwerpselen met een beetje wc-papier dan maar gewoon uit het dakraam.

Maar ze had de situatie niet grondig bestudeerd, want het venster van Liam had twee glazen. De uitwerpselen van het meisje lagen dus niet in de tuin, maar zaten tussen de twee glazen vensters vast.

Na de onaangename bekentenis was de vrouw er nog altijd van overtuigd dat ze de situatie kon redden. Ze keerde terug naar de badkamer en klom door het dakraam om het “corpus delicti” te verwijderen.

Maar dat zou de situatie nog erger maken. Ze bleef muurvast in het kleine raampje steken en slaagde er op geen enkele manier in om zich te bevrijden. Wanhopig riep ze Liam om hulp maar ook die kon haar niet helpen.

Tot slot gaven de twee het op en belden de brandweer, die deze jongedame uit haar hachelijke positie moest bevrijden.

Dus als je ooit eens iets beschamend hebt meegemaakt tijdens een date, denk dan maar aan dit verhaal!

Bron en afbeeldingen: The Sun