Papa en hond hebben hartverwarmende routine om samen te bidden voor elke maaltijd van puppy.

Bidden voor de maaltijd is een mooie manier om een gezin elke dag een beetje dichter bij elkaar te brengen en God te bedanken. Of het nu elke avond hetzelfde gebed is, of iets recht uit het hart, het is een moment om even afstand te nemen van onze drukke, dagelijkse bezigheden en eraan te denken waar het echt over gaat.

Een man beseft het belang van bidden voor de maaltijd en betrekt er zelfs zijn 11 weken oude puppy bij.

Kahlua, de schattige puppy, weet dat hij pas aan het heerlijke eten kan beginnen nadat hij samen met zijn eigenaar even de tijd heeft genomen om een gebedje op te zeggen. De routine van het duo werd op camera vastgelegd en het doet wereldwijd de harten smelten.

Wanneer Kahulua het vertrouwde geluid hoort van zijn familie die zijn eten bereidt, rent hij enthousiast naar de keuken zoals alleen honden dat kunnen.

Alvorens gezegd te worden om te zitten en blijven, doet de puppy snel wat hem opgedragen werd. Zijn eigenaar knielt neer en zegt: “Laten we bidden.” De hond gaat meteen liggen om aan zijn gebedje te beginnen.

“God, we vragen om dit eten te zegenen en onze lichamen te voeden”, begint zijn eigenaar.

Hoewel Kahlua zijn ogen niet van de voederbak kan afhouden, doet hij zijn best om zich op de opdracht te concentreren.

“We zijn erg dankbaar en waarderen alles wat we hebben”, vervolgt de eigenaar. “Bedankt God voor alles. In de naam van Jezus Christus bidden we, Amen.”

Wanneer hij “Amen” hoort, weet Kahlua dat het gebed ten einde is en dat het feest kan beginnen. Hij veert recht en begint van zijn welverdiende maaltijd te smullen!

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Western Journal