Ogenblikken in de begrafenis van gesneuvelde soldaat, doet gebaar van 4-jarige voor vader iedereen in tranen uitbarsten.

Toen de gesneuvelde officier Joseph Lemm te rusten werd gelegd, wekte een hartverscheurende scène achter de doodskist de aandacht van de wereld. Gezeten op de schouders van de partner van Lemm, keek de vierjarige zoon van de held stoïcijns toe. Wat er dan gebeurde, roerde de omstaanders tot tranen toe terwijl ze zagen hoe de kleine jongen zijn laatste eer betoonde aan zijn papa.

Joseph Lemm was in Afghanistan tragisch om het leven gekomen, nadat hij zijn land en de staat New York tientallen jaren gediend had. Bijgenaamd “Superman” was de dappere kop goed bekend en gerespecteerd. Hij klom snel op in rang als een geliefd member van het politiekorps, en zou uiteindelijk zijn land overzee gaan dienen.

Er waren duizenden mensen samengekomen om te rouwen om het verlies van deze levensechte held. Ryan, zijn vierjarige zoon, leidde de weg. Met de politiehoed van papa op zijn hoofd, bracht Ryan Lemmens iedereen aan het huilen met wat hij vervolgens deed. Samen met de andere officiers volgde hij de doodskist op de voet terwijl het in de St. Patricks Cathedral werd binnengedragen.

Bekijk het tranentrekkende moment waarop de kleine jongen zijn handje naar zijn hoofd beweegt om zijn overleden vader nog een laatste saluut te brengen.

Bron en afbeeldingen: ShareTap