Niet alleen mensen houden ervan om een balletje te trappen.

Kleine jongens van overal ter wereld hebben één ding gemeen – ze houden ervan om met de bal te spelen. Het maakt niet uit of dat een softbal, basketbal of voetbal is. Zolang het maar gevangen, gegooid en gerold kan worden. Maar het zijn niet alleen kleine mensjes die van ballen houden, en we hebben het evenmin over onze donzige vrienden. Soms wordt de “vangst” van de dag gewoon in het water gevonden.

Het is altijd leuker wanneer je iemand hebt om samen met een bal te spelen. Dat lijkt een beetje moeilijk in een waterpark, maar het ventje in deze video vond de ideale speelkameraad. Dolfijnen zijn super intelligente zoogdieren, maar dit kereltje heeft geen idee wat hem te wachten staat wanneer hij de rode bal naar zijn nieuwe vriendje gooit. Dan maakt de dolfijn een geluid dat alleen maar geïnterpreteerd kan worden als “laten we een spelletje spelen!”

Maar in plaats van de bal terug naar de jongen te gooien, besluit de dolfijn om de bal weg te gooien zodat de jongen erachteraan moet. Maar nu heeft de dolfijn de smaak helemaal te pakken en wordt het pas echt interessant.

KIJK DE SCHATTIGE INTERACTIE HIERONDER!

Bron en afbeeldingen: ShareTap

.