Moeder schrikt: zich een hoedje als ze- beelden van fietsend zoontje (5) voor 19de-eeuws kasteel bekijkt

Een Britse moeder kan amper nog slapen nadat ze beelden bekeek die ze van haar zoontje maakte, die zondag fietste voor een 19de-eeuws kasteel dat onbewoond zou moeten zijn..

In het korte fragment merkte de verbaasde vrouw plots een schimmige figuur op, die een ouderwetse jurk met kant aan de mouwen draagt. “Ik kan de verschijning niet verklaren”, aldus de Britse die naar eigen zeggen eigenlijk niet in het paranormale gelooft.

Het gezinnetje was zondag op uitstap naar Oldway Mansion, een statige woning met een uitgestrekt park die rond 1871 werd gebouwd als buitenverblijf voor een rijke Amerikaanse uitvinder. “Mijn man was even verderop aan het wandelen met de honden”, klinkt het in de Britse media. “Ik ging naar de parkeerplaats zodat mijn kleine jongen het rijden op zijn fiets kon oefenen.”

De vrouw lette niet op haar omgeving en had enkel oog voor haar vijfjarig zoontje, en het duurde nog tot ze in bed lag voor ze de beelden kon bekijken. “Mijn echtgenoot en ik konden het niet verklaren. We hebben geen flauw idee wat het kan geweest zijn.” Toen ze echter een screenshot had gemaakt en de foto had vergroot, zag ze dat de schim op een vrouw lijkt, met witte kant rond haar polsen.

Beduusd trok de moeder naar de beheerders van het landhuis, die haar echter verzekerden dat er die dag enkel mensen van de beveiligingsdienst binnen konden zijn. “Voor zo ver ik kon zien, was dat absoluut geen beveiligingsagent. De jurk en haar uitdossing lijken eerder victoriaans. Ik ben erg benieuwd wat het geweest kon zijn.”

Bron: DEVON LIVE, TELEGRAAF, Nieuwsblad.be