Man zakt naast puppy op de grond. Hun geweldige interactie zal je doen glimlachen.

Heb je je ooit al eens stierlijk verveeld? Misschien is het een regenachtige dag en je picknick viel letterlijk in het water, al je vrienden hebben het druk of het is gewoon het einde van de maand en je telt je muntstukken voor brood en melk – we kennen het allemaal! Vandaag onthullen we je echter een klein geheimpje. De sleutel om je verveling voorgoed te bannen, is door een puppy in huis te halen! Waarom? Deze balletjes energie zijn schattig, leuk, nieuwsgierig en constant bereid om te spelen. Geen saaie dagen meer voor de buis!

Om ons punt te bewijzen, delen we de onderstaande video. We zien een man die op de keukenvloer ligt, met z’n gezicht naar beneden en vastberaden om zijn puppy een beetje te plagen. Het diertje is zo klein dat het wellicht niet in de palm van je hand past. Dit kleine kereltje is gewoon dol op de knuffels en de kussen van zijn eigenaar, en bijt in zijn oor terwijl hij met z’n kleine staartje kwispelt. Dit is echt te schattig voor woorden!

En om het nog leuker te maken, speelt er ook een vrolijk deuntje op de achtergrond. Combineer de volgende ingrediënten en je hebt een video die wellicht viraal zal gaan. Meer nog, de video deed het zo goed dat hij al bijna 15 miljoen keer bekeken werd.

Bekijk de schattige huisdierenvideo hieronder en DEEL dit om de glimlach te verspreiden!

Bron en afbeeldingen: MetaSpoon