Man v*rkracht meisje in hoop haar zwanger te maken

In België is een schokkende ontdekking gedaan. Een man die illegaal in het land verbleef heeft dagenlang een 19-jarige verstandelijk beperkte vrouw v*rkracht, in de hoop dat ze zwanger zou raken.

Het was de bedoeling van 30-jarige Karim om op deze manier zijn verblijf in het land veilig te stellen. Karim werd eerder al het land buitengezet en mocht toen voor een periode van zes jaar het land niet meer in.

GEEN KEUZE

Na zijn terugkeer in 2014 kwam hij de vrouw tegen. La Dernière Heure schrijft dat hij haar vervolgens mee heeft genomen naar een kraakpand, waar hij zich dagenlang aan haar vergreep.

De jonge vrouw getuigde tegen Karim en zei over hem hij haar geen keuze liet. „Omdat hij me anders zou slaan. Hij trok hardhandig aan mijn haren.” De jonge vrouw vervolgde haar relaas door te vertellen dat Karim haar tot bloedens aan toe dwong seks met hem te hebben en hoe hij haar drogeerde met slaappillen.

MENTALE BEPERKING

De moeder van de vrouw zei dat het doel van Karim was zijn verblijf in België te legaliseren. Daarom wilde hij niet dat de jonge vrouw anticonceptiepillen nam, en liet hij haar zwangerschaptesten doen.

Hoewel Karim heeft toegegeven dat hij onmiddellijk doorhad dat de vrouw een mentale beperking had, probeert hij toch de schuld in de schoenen van een gemeenschappelijke kennis te schuiven. Hierover zei hij: „Men wil mij koste wat kost in de gevangenis hebben.”

Karim is inmiddels veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar.

Bron:metronieuws.nl