Mama dwingt dochter om een week lang dezelfde kleren te dragen om haar te leren “niet zo’n eikel te zijn.”

Er is niets erger dan een pestkop, of dat is toch zo volgens een moeder. En toen haar negenjarige dochter zich op school als een “eikel” begon te gedragen, nam ze drastische maatregelen. De moeder stripte de slaapkamer van haar dochter volledig en creëerde zo in haar eigen huis “Mama’s Jeugdgevangenis.” Bovendien liet ze slechts een paar “antipesten” kledij achter.

Het gestrafte kind moest een week lang dezelfde kleren dragen en moest 50 keer een aantal zinnen schrijven. Enkele van die zinnen waren: “Ik zal niet liegen”, “Ik zal tegen iedereen aardig zijn” en “Ik ben verantwoordelijk voor mijn daden.”

Ze postte op Facebook over de straf en zei dat haar dochter zich op school “als een eikel gedragen had” door haar beste vriend te pesten en te spijbelen.

In de post, die ondertussen privé werd gemaakt, voegde ze eraan toe dat sommige mensen de bestraffing misschien hard vinden, maar daar is ze het niet mee eens. De moeder zei: “Welkom in Mama’s Jeugdgevangenis.”

“Hard? Ik vind van niet. Als ze later volwassen is en de wet overtreedt, belandt ze in de gevangenis en dat is niet wat ik voor mijn kinderen wil.

Ik denk dat het probleem met deze generatie is dat ze niet adequaat gestraft worden.”

“Straffen is slecht, we mogen alleen positieve stimulansen gebruiken en al het slechte gedrag negeren – NIET in mijn huis.”

De moeder zei later dat het schoolmeisje aanvankelijk geschokt was toen ze haar lege kamer en kledij zag. Maar later toonde ze erg veel “berouw en verontschuldigde” zich voor wat ze gedaan had.

De post werd onthaald op gemengde reacties. Sommigen noemden haar geweldig. Anderen vonden haar bestraffing dan weer te extreem.

Wat vind jij van deze straf? Een goede les of over de schreef? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Metro UK