Lerares checkt rugzak van meisje en had nooit verwacht om twee ogen naar haar te zien staren.

Leraren krijgen tijdens een schooldag met heel wat dingen af te rekenen. Ze moeten niet alleen voorbereid zijn en klaar om les te geven, maar ze moeten zich ook voorbereiden op het “onbekende.” En laten we eerlijk zijn, met kinderen weet je eigenlijk nooit.

Toen een lerares genaamd Bobbi Nabors aan haar dag op de Jefferson Elementary School ging beginnen, leek alles “normaal” in het klaslokaal. Dat was totdat ze enkele rugzakken begon te controleren …

De meeste lagere schoolleraren hebben een bepaalde routine in hun klaslokaal, vooral ’s ochtends. Nabors en haar studenten doorliepen hun routine zoals ze dat altijd deden. Er werden aankondigen gedaan en er werd zelfs een beetje gewerkt. Maar dan was het tijd om de rugzakken van de kinderen te controleren om te weten of ze niets vergeten hadden.

Toen ze de rugzak van een bepaald meisje in handen had, voelde ze meteen dat er iets niet klopte. Dus opende ze de rugzak om te kijken wat erin zat. Dan zag Nabors twee oogjes naar haar staren – en ze was compleet verbluft.

Gelukkig waren het de meest schattige oogjes ter wereld! Ze behoorden toe aan de puppy van het kleine meisje genaamd Jake.

Blijkbaar wilde ze geen afscheid nemen van het kleine kereltje – dus vond ze het uiteraard een goed idee om hem gewoon mee naar school te nemen. Jake was erin geslaagd om de hele busrit stil te blijven en raakte zelfs onopgemerkt door de ochtendroutine.

Uiteraard had het meisje een perfect logische uitleg voor juffrouw Nabors:

“Mijn mama moet hem erin gestopt hebben.”

Hoewel de studenten genoten van het gezelschap van Jake, brak uiteindelijk het moment aan dat hij naar huis moest. Dus kwam mama langs en haalde hem op! Hij was echt een beroemdheid geworden op de school – en deed zelfs een “boodschap” in het kantoor.

Toen het verhaal op Love What Matters gepost werd, liet Nabors nog weten:

“Mama was een en al glimlach. Hoe kan het ook anders? Ze zei dat ze nog eens met Jake zou langskomen om ons te bezoeken!”

Dit eenvoudig, maar schattig verhaal doet overal de harten verwarmen. En het is gemakkelijk om te zien waarom – zowel kinderen als puppy’s zijn zo schattig!

Bron en afbeeldingen: FaithTap