Hij werd vastgesteld: met een dodelijke ziekte tijdens de zwangerschap van zijn vrouw. Hij maakte een video voor zijn ongeboren zoon.

De video die je zo gaat bekijken is er eentje waarvan ik geloof dat iedereen het kan waarderen.

Man of vrouw, jong of oud, deze video is op zo’n zachts gezegd hartverscheurend, maar tegelijkertijd ontzetten inspirerend. Steve Gleason is een voormalig NFL superster. Hij heeft zijn hele leven op topniveau American Football gespeeld. Op de jonge leeftijd van 34 jaar kreeg hij het meest verschrikkelijke nieuws wat iemand kan krijgen. Een ziekte die ervoor zou zorgen dat alle kracht die hij had van hen afgenomen zou worden.

Op 34-jarige leeftijd werd de spierziekte ALS hij hem vastgesteld. Hij en zijn vrouw konden het bijna niet geloven. Ze waren gebroken. Dat was ook mijn reactie toen ik het nieuws voor de eerste keer hoorde. Toch besloot Steve het er niet bij te laten zitten. Hij zou zijn diagnose hem niet laten stoppen om volop te genieten van het leven en van zijn familie.

Er is geen enkele manier om jezelf voor te bereiden op zoiets als dit. Toch denk ik dat de video die je zo gaat bekijken een heleboel mensen kan inspireren die hetzelfde doormaken als Steve en zijn familie.

Ondanks dat de video slechts een film trailer is, laat het een duidelijke boodschap achter. Ik geloof met heel mijn hart dat iedereen een kijkje moet nemen naar deze video. Deze herinneringen, doelen en thuis video’s lieten mij sprakeloos achter.

Steve verdient deze film, en ik geloof ook dat deze film voor veel mensen iets kan betekenen. Het leven is te kort, en Steve wordt gedwongen om dit sneller te accepteren dan de meeste mensen.

Bron:viralmundo.nl