Haar dochter: (9) pestte op school, dus nam mama drastische maatregelen

“Dit kind zal aan den lijve ondervinden dat we ons niet als pestkoppen gedragen,” schreef de Canadese Amanda Mitchell op Facebook bij enkele foto’s van de wel erg kale slaapkamer van haar dochter.

Omdat ze het meisje betrapt had op pesten, besloot ze het meisje te straffen met een weekje in “Mama’s Gesloten Jeugdinstelling”, en of dat indruk maakte.

De dochter van Amanda had een van haar klasgenoten op school gepest. Amanda, niet van plan dat pestgedrag onbestraft te laten, besloot meteen de grove middelen in te zetten. Ze haalde alle spullen uit de slaapkamer van het kleine meisje en legde nog exact één outfit klaar die ze de hele week zou moeten dragen. “Ze heeft niets meer. Welkom in ‘Mama’s Gesloten Jeugdinstelling’.”

De reacties op de drastische reactie van Amanda waren gemengd, maar het was duidelijk dat ze het met de beste bedoelingen deed. Over die ene outfit die haar dochter kreeg, schreef ze alvast dit: “Ik zal die ’s nachts wel wassen als ze gaat slapen, maar dat ga ik haar niet vertellen.”

De ene outfit die het meisje nog kreeg.FOTO: FACEBOOK

Het meisje werd ook veroordeeld tot het vijftig maal neerpennen van de zinnetjes “Ik zal niet liegen”, “Ik zal lief zijn tegen iedereen”, “Ik zal me gedragen op school” en “Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen acties.”

“Overdreven? Niet naar mijn mening”, zo liet Amanda nog weten. “Als ze opgroeit en de wet overtreedt, dan is het resultaat dat ze naar de gevangenis gaat. Dat is niet iets wat ik wil voor mijn kinderen. Ik denk dat het probleem met deze generatie is dat ze niet genoeg gestraft worden. Straffen is slecht en we zouden enkel positief gedrag mogen bekrachtigen terwijl we slecht gedrag negeren, wel, niet in dit huis!”

En hoewel het meisje in eerste instantie danig geschrokken was, heeft de behandeling duidelijk effect. “Ze is heel berouwvol. Ze heeft een brief geschreven naar haar vriendin en een naar haar leerkracht.”

Bron: MIRROR, Nieuwsblad.be