Grap van de dag: Iedereen denkt dat er gefriemeld werd in de tunnel.

Een bejaarde man, een gladde advocaat, een mooie blonde vrouw en een oudere dame zitten samen in een treincoupé onderweg door de bergen. Iedereen wil van een rustige reis genieten, maar de advocaat schept de hele tijd op over zijn gewonnen processen.

Af en toe rijdt de trein door een tunnel. Omdat de verlichting in de treinwagon kapot is, wordt het dan altijd pikdonker.

Tijdens een passage door een tunnel is er plotseling een zware klap te horen. Wanneer het daglicht weer verschijnt, zien de medereizigers dat de advocaat over zijn rood, paarse wangen wrijft.

De oude dame denkt: “Ik durf te wedden dat die snob de knie van de blondine beetpakte en dat ze hem een klap gaf. Terecht!”

De blonde dame denkt: “Ik durf erom te wedden dat die knappe advocaat over m’n been wilde wrijven, maar per ongeluk de oude dame aanraakte en hem een klap gaf.”

De advocaat denkt: “Die oude, geile opa heeft wellicht per ongeluk de blondine betast en sloeg me per ongeluk in het gezicht.”

De bejaarde man denkt: “Ik kan nauwelijks wachten op de volgende tunnel, dan sla ik die arrogante snob nog eens voor z’n hoofd.”

DEEL als je gelachen hebt!