Gepeste jongen trilt als een blad. Maar van zodra hij eerste vers zingt, blaast zijn engelachtige stem de jury omver.

Toen de 13-jarige Andrew Johnson op het podium van Britain’s Got Talent stapte, stond de jury een geweldige verrassing te wachten. De tiener was zichtbaar nerveus toen hij in de schijnwerpers stond, maar het duurde niet lang vooraleer hij het publiek helemaal omver zou blazen. Nadat hij diep adem had gehaald, bewees Andrew snel dat hij alles in huis heeft om het te maken.

De jongen verkondigde dat hij heel zijn leven al werd gepest omwille van zijn talent. Het was dan ook geen verrassing dat hij voor zijn optreden trilde als een blad. Seconden in zijn auditie was het hele publiek echter in trance van zijn engelachtige stem. De blik op het gezicht van Simon verandert plotseling wanneer hij beseft hoe getalenteerd deze kleine jongen is.

Toen de auditie gedaan was, bleef er geen oog droog in de zaal. De juryleden overlaadden hem met complimenten, en waren compleet verbluft over de stem die ze zopas gehoord hadden. Zelfs de doorgaans stugge Simon had het moeilijk om zijn bewondering te verbergen, en was zichtbaar geraakt door de prachtige stem van de jongen.

Bekijk de verbluffende auditie hieronder zelf en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: ShareTap