Gehandicapt meisje overleed nadat moeder weigerde om haar vuile luier te verversen.

Een zwaar gehandicapt 13-jarig meisje overleed aan sepsis nadat haar moeder had nagelaten om haar vuile luier te verversen. Brianna Gussert werd in mei door de politie dood aangetroffen in het huis van haar moeder, Nicole, in Appleton, Wisconsin. Ze vertelde de politie dat zich niet kon herinneren wanneer ze voor het laatst de luier van haar dochter ververste.

De onderzoekers ontdekten dat de luier meer dan 500 gram woog. Dat gaf aan dat de luier vol uitwerpselen zat. Ze zeiden dat de woning naar rottend eten stonk, alsook naar menselijke uitwerpselen en dood. Het huis was vol met vliegen, en Gussert wordt nu vervolgd wegens kinderverwaarlozing met de dood tot gevolg.

Maandag verscheen ze voor het eerst voor de rechtbank en ze riskeert een gevangenisstraf tot 60 jaar.

De politieagenten die Brianna op haar bed aantroffen, stelden ook vast dat haar voedingstube bijna leeg was.

Gussert had zich ook opgegeven om Brianna thuis school te laten volgen. Ze bekende dat ze dat deed zodat ze haar dochter ’s ochtends niet hoefde klaar te maken. De vader van Brianna, Greg Gussert, zei: “Ik weet niet of 60 jaar wel genoeg is. Het is als een wonde die terug wordt opengereten.”

Vind jij dat deze moeder voor 60 jaar achter de tralies moet? Geef je mening in de reacties en DEEL dit om de familie een hart onder de riem te steken.

Bron en afbeeldingen: Metro UK en Appleton