Deze kleine man: weet niet wat hij ziet.. zijn reactie, fantastisch!

Ik snap deze kleine man helemaal. Wat de jongen in de video doormaakt heb ik dagelijks in schoenenwinkels, bij banketbakkers, juweliers en dierenspeciaalzaken.

Als kind was dit niet anders. Vooral speelgoedwinkels waren een echt paradijs. Waarschijnlijk is de kleine man in de video voor de eerste keer in een speelgoedwinkel. Wat hij daar ziet kan hij niet geloven! Zijn reactie is te schattig voor woorden! Terwijl zijn moeder hem rustig in het winkelwagentje door het gangpad rijdt kijkt de jongen vol verbazing om zicht heen. Alles wat hij voorbij ziet komen vindt hij fantastisch en hij kan zijn enthousiasme niet voor zich houden! De meeste kinderen zouden vooral uitroepen wat ze allemaal willen hebben, maar deze jongen heeft het meest schattige stop-woordje. Waarschijnlijk geleerd van zijn moeder in een schoenwinkel.

Terwijl hij op de meest schattige manier “oh my goodness” zegt, slaat hij zijn kleine handjes voor zijn mond. Hij kan niet geloven wat al dat mooie speelgoed daar doet. Zo veel leuks heeft hij nog nooit bij elkaar gezien. Het liefst zou hij het allemaal mee naar huis nemen. Of beter nog, gelijk mee gaan spelen! Iedere keer dat zijn oog op een andere speelgoedverpakking valt slaakt hij opnieuw vol verbazing “oh my goodness” uit.

Bron:viralmundo.nl