Bouwvakkers moeten tijdens warm weer werken, maar mogen geen korte broek dragen. Hun oplossing is geweldig!

Deze bouwvakkers moesten bij 30 graden werken, maar kwamen er tot hun grote ergernis achter dat ze geen korte broek mochten dragen. Dus bedachten ze een creatieve en hilarische oplossing.

De mannen waren aan het werk in Chertsey in Engeland toen ze vernamen dat de nieuwe wet voor veiligheid en gezondheid op het werk hen verbood om korte broeken te dragen. Maar dan kwamen ze op een idee om de wet op een grappige manier te omzeilen en het toch een beetje frisser te hebben.

Simon Miles liet bij The Sun optekenen: “Korte broeken zijn ideaal voor bouwvakkers. Ik zou naar ander werk moeten uitkijken en sommige collega’s hadden het erg zwaar en ongemakkelijk in hun jeans.”

Enkele dagen later verschenen de bouwvakkers gewoon op hun werk, maar dan met een detail verschil. De lange spijkerbroeken werden namelijk vervangen door een hilarisch alternatief: rokjes en jurkjes!

“We beseften dat de vrouwen bij ons op kantoor hetzelfde droegen, dus ze konden ons niet verbieden om hetzelfde te doen.”

Simon werd op straat zelfs nagefloten, de eerste keer in zijn leven, zo bekende hij. Uiteraard letten ze goed op de veiligheid, want een jurkje kan immers snel verstrikt raken in iets. Maar met een korte broek had hij op een paar schrammen na nooit problemen gehad.

De mannen hopen dat hun luchtige actie ervoor zal zorgen dat ze binnenkort toch weer gewoon een korte broek mogen dragen!

Bron en afbeeldingen: The Sun