Ouders vieren ‘leeg nest’ met originele fotoshoot en gaan het internet over

Tegenwoordig geven stellen een feestje om te vieren dat ze zwanger zijn, om het geslacht van de baby te onthullen en ook nog een feestje als de baby geboren wordt. Maar wat als de kinderen uiteindelijk het huis verlaten?

Vroeger werden en rondom een zwangerschap lang niet zoveel feestjes georganiseerd. Dat wilde ouders Vicky en Jeff uit het Amerikaanse Ohio maar eens in gaan halen. Hoe? Met een ‘lege nest-fotoshoot’. Zonder zwangere buiken, mét letterlijk een leeg nestje.

Bijzonder moment
Over de fotoshoot vertelt het stel tegen Today: “We hadden net onze zoon weggebracht naar zijn nieuwe kamer, en onze dochter was vorig jaar al het huis uit gegaan. Iedereen maakte zich zorgen of we het wel zouden redden zonder kinderen, maar wij hebben een heel ander beeld van het ‘lege nest’. We zijn gewoon blij dat het goed gaat met onze kinderen.” Daarom wilden Vicky en Jeff dit bijzondere moment vieren. Ze organiseerden een fotoshoot en plaatsten de foto’s op Facebook. Die foto’s gingen de hele wereld over. Inmiddels is het bericht al bijna 40.000 keer gedeeld.

.