Fajah Lourens openhartig over familiedrama

Fajah Lourens denkt niet dat iemand iets te verwijten valt rondom het familiedrama dat haar neefje Elfin twee jaar geleden het leven kostte. “Het is het lot. Ik denk dat bepaalde wegen zijn uitgeschreven”, zegt het model en dj in een openhartig interview dat vrijdag wordt uitgezonden door EenVandaag. “Ik denk ook niet dat dit voorkomen had kunnen worden.”

Als…

“Heel veel mensen denken in ‘als’, ‘had ik maar dit’ of ‘als ik maar dat had gedaan’. Ja, en dan? Dat heb je niet gedaan”, vervolgt Fajah. “Ik heb het toen ook wel even gedaan hoor: ‘wat als ik er eerder was’. Maar ja, misschien was er wel iets ergers gebeurd. Je weet het niet. En je hebt er niets aan.”

De elf maanden oude Elfin kwam in juli 2016 om het leven. De vader sprong toen met zijn zoontje uit het raam. Voorafgaand aan het drama woonde het jongetje met zijn moeder Shanti Schiks, en tevens zusje van Fajah, enkele maanden bij Fajah in. Daar haalt de fitgirl nu nog altijd troost uit. “Uit het feit dat hij het heel leuk heeft gehad, de laatste maandjes bij ons”, zegt ze.

Elfin heeft voor altijd een bijzondere plek in haar hart. “Liefde blijft. Alles gaat, maar liefde blijft. Dat vind ik het belangrijkste.”

Bron:grazia.nl

.