Babyzusje is ziek en kan niet Slapen. Mama’s beelden van “redding” van broertje gaan helemaal viraal.

Wanneer een baby met speciale uitdagingen wordt geboren, kan een kleine ziekte algauw een ernstig probleem worden.

De babydochter van een familie werd geboren met dwerggroei. Dus toen ze de griep kreeg, trof dat haar zeer hard. Ze haastten zich naar het ziekenhuis om haar de verzorging te laten geven die ze zou nodig hebben.

Hun prachtig babymeisje had het moeilijk om in slaap te vallen, dus kwam grote broer tussenbeide om te helpen. Hij pakte zijn babyzusje voorzichtig op en wiegde haar zachtjes over en weer.

Kleine zus zoog enthousiast op haar duim en genoot met volle teugen van de wiegende beweging van haar broer. Van zodra mama om de hoek kwam en het tafereel zag, greep ze meteen naar haar camera.

Gelukkig besefte mama hoe lief dit moment was en deelde het online zodat iedereen het zou kunnen zien! Hoewel deze kleine jongen van zijn zusje houdt en zijn plichten als broer nauwgezet vervult, is dat niet altijd het geval.

Een nieuw kind mee naar huis brengen is voor de oudere broers en zussen soms moeilijk. Een manier om een oudere broer of zus voor te bereiden op de komst van een nieuwe gezinsuitbreiding, is door hen bij de voorbereidingen te betrekken.

Laat hen mee de kinderkamer inrichten en de kleertjes uitkiezen. Ouders die een nieuw kind verwachten kunnen ook voorlezen over het onderwerp en openlijk over de nieuwe baby praten!

Een andere manier om hen voor te bereiden, is door hen een cadeautje te geven namens de nieuwe baby. Het basisconcept is dat hoe meer het kind zich bij het proces betrokken voelt, hoe beter ze op de komst van de baby zullen reageren.

Gelukkig zorgden mama en papa ervoor dat de peuter bij elke fase betrokken werd. Dus toen zijn kleine zusje er eindelijk was, week hij geen seconde van haar zijde!

BEKIJK HET HARTVERWARMENDE MOMENT HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

Bron en afbeeldingen: FaithTap