Als deze peuter die een geweer laadt en afvuurt je niet de daver op het lijf jaagt, zal niets dat doen.

Een controversiële video van een vierjarige die een geweer laadt en afvuurt, is genoeg om iedereen de schrik om het hart te doen slaan. De beelden, gemaakt op 5 mei tijdens een National Rifle Association conventie in Dallas, Texas, werden door Kendall Jones (23) op de sociale media gepost. Kendall, een groot voorstander van wapenbezit, schreef bij de video: “Deze video is ongelofelijk! Ouderschap zoals het moet.”

Deze video kwam opnieuw boven nadat Prins George gefotografeerd werd terwijl hij met een wapen speelde. Daarop ontstond een verhit debat of wapens al of niet speelgoed mogen zijn. Vele mensen vinden dat een wapen, echt of nep, voor kinderen nooit speelgoed zou mogen zijn.

Dit is echter niet de eerste keer dat Jones voor controverse zorgt. In 2016, toen ze 19 jaar oud was, haalde ze het wereldnieuws nadat ze foto’s van zichzelf gepost had met de dieren die ze had doodgeschoten.

Onder haar slachtoffers waren een leeuw, een olifant, een zebra, een luipaard en een witte neushoorn, die ze gedood had toen ze amper 13 jaar oud was. Ze beweerde dat haar jachthobby de projecten steunt die de dieren de ze schiet helpen. De jongedame liet bij New York Daily News optekenen: “Jagers zijn de grootste dierenbeschermers die er zijn … we willen dat dierenpopulaties groeien en bloeien!”

Wat vind jij hiervan? We horen graag je mening in de reacties!

Opgepast: de onderstaande video’s bevatten beeldmateriaal dat op sommige kijkers schokkend kan overkomen.

Bron en afbeeldingen: Twitter en Metro