83 jarige veteraan houdt zich aan een prachtige belofte voor collega

Meester Sgt. William H. Cox en First Sgt. James T. Hollingsworth kwamen levend uit de bunker. ‘

Nadat ze Vietnam verlieten, dienden ze nog 20 jaar in de mariniers voordat ze hun eigen weg gingen. Ze behielden echter allebei een cruciale belofte en bleven vijf jaar lang elke oudjaarsdag contact met elkaar houden.

“Mensen vragen me: ‘Ben je de belofte niet vergeten?’” “Ik zeg nee, ik ben het niet vergeten. Een gemaakte belofte is een beloofde belofte, vooral aan een andere Marine. ”

EEN LAATSTE BELOFTE

Dit jaar was dit echter anders voor de levenslange vrienden. Wanneer Sgt. Cox erachter kwam dat Sgt. Hollingsworth een terminale ziekte had reisde hij van zijn huis in South Carolina naar Georgia om zijn oude vriend nog een keer te bezoeken. Hij had echter nog een laatste wens…

“Hij zei, Willie ik heb nog een ding dat ik wil dat je me belooft,” Sgt. Cox vertelt Fox 19. “Hij zei: je kent me beter dan mijn eigen familie en ik wil dat je mijn lofzang doet.”

Op de begrafenis van zijn kameraad was hij gekleed in zijn volledige mariniersjurkuniform. Zonder de wandelstok waar hij normaal op vertrouwt, heeft hij gedurende de hele dienst de wacht gehouden voor zijn vriend. Zoals beloofd leverde hij ook een ontroerende lofrede die zijn kameraad in de zomer op in de beste woorden die hij kon vinden.

Sgt. Cox maakte zijn bewegende lofspreuk af met de zin die hij gebruikte aan het einde van hun gevechtsmissies: “Hollie, je laat ze vliegen, en ik zal ze laten vuren.”

Help ons alstublieft om BEIDE van deze echte helden te eren door hun verhaal met je vrienden te delen.

.