45 jaar lang werkt lerares in dezelfde school. Maar wanneer ze overlijdt, happen ze naar adem als ze haar echte identiteit leren.

Sommige mensen op aarde doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er voor anderen gezorgd wordt. Zo’n persoon was Genevieve Via Cava. 45 jaar lang werkte Genevieve op dezelfde school. In haar visie was elke dag lesgeven een nieuwe kans om een positieve impact te hebben op het leven van een kind. Hoewel er moeilijke momenten waren, verloor Genevieve nooit haar geloof in het idee om kinderen te helpen die dat het meeste nodig hadden. Er was echter een groot geheim dat ze voor iedereen verborgen had gehouden. Zelfs niet haar meest naaste familieleden wisten over haar plan …

In de loop van 40 jaar bewaarde Genevieve zorgvuldig bundels geld. Elk salaris werd opgesplitst in rekeningen, geld voor vrije tijd en sparen. Niemand wist zelfs dat Genevieve spaargeld had – laat staan zo’n groot bedrag! Al die tijd had Genevieve iets ongelofelijks gepland. Ze wilde het geld gebruiken om een verschil te maken. Er was geen nood aan dure auto’s, een groot huis of fonkelende juwelen. Omdat ze zelf geen kinderen had, waren haar gedachten altijd bij de kinderen aan wie ze les gaf.

Nadat Genevieve in 2011 op 88-jarige leeftijd overleed, werden haar bezittingen verdeeld onder geliefden en vrienden. Maar toen het onderwerp geld ter sprake kwam, was iedereen omver geblazen over wat haar testament bepaalde. Na 45 jaar werken als lerares, had Genevieve een klein fortuin verzameld. Maar het waren haar plannen met het geld die iedereen vloerden.

Laar hieronder meer over de vriendelijkheid vanuit het graf van deze uitzonderlijke vrouw en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: FaithTap